Osnovna delatnost je uvoz i prodaja medicinskih sredstava i servisiranje medicinskih uređaja.

Od kraja 2010. godine smo ekskluzivni zastupnici kineske kompanije SonoScape (www.sonoscape.com) koja proizvodi ultrazvučne dijagnostičke aparate za primenu u medicini i veterini, kao i  EKG aparate i aparate za endoskopiju. Do današnjeg dana napravljena je značajna instalirana baza koja se sastoji od više od 30 ultrazvučnih aparata ovog proizvođača na teritoriji Republike Srbije i isto toliko EKG aparata.

Od 2012. kompanija MEDTECH D.O.O. postaje i eksluzivni uvoznik i distributer  italijanske kompanije Eurocolumbus  koja je prva napravila i pustila na tržište cev sa rotacionom anodom C-luk http://www.eurocol.it/Eurocolumbus je osnovao Karlo Brameri, doktor fizike, kompanija je fokusiran na inovacije i istraživanja kako bi se proizvodili najbolji imidžing sistemi na tržištu. Eurocolumbusov C-luk je motorizovan i opremljen s potpunom isocentričnom geometrijom od 2001. godine. Ovo je prva kompanija  u svetu koja je počela proizvodnju mobilnog C-luka sa akvizicijom slika kroz dinamičan flat panel detektor od amorfnog silicijujma u 2005. Danas su svi proizvodi Eurocolumbusa evoluirali i u svom sastavu imaju inovativne funkcije, pružajući savršenu ergonomiju sa kvalitetom slike bez presedana.

Na tržištu Srbije smo prepoznati kao distributeri kompanije Dunlee  http://www.dunlee.com (deo kompanije Philips Healthcare) iz SAD koja proizvodi RTG cevi za imidžing sisteme (skeneri, rendgeni) proizvođača Phillips koje se  mogu ugrađivati i u neke od uređaja drugih renomiranih svetskih proizvođača: GE Healthcare, Siemens, Toshiba i dr. Naši inžinjeri održavaju ukupno više od 14 CT skenera u javnim zdravstvenim ustanovama u Srbiji i u Makedoniji u Klinici za onkologiju u Skoplju.

Od 2014. kompanija MEDTECH D.O.O.  je ekskluzivni uvoznik i distributer japanske kompanije Konica Minolta healthcare http://www.konicaminolta.com/healthcare/ koja se bavi proizvodnjom i prodajom potrošnog materijala i opreme za zdravstvene sisteme.  Kompanije koja je posvećena stvaranju budućnosti u imidžingu i jedna je od vodećih kompanija u svetu koja je usmerena na  digitalnu tehnologiju obrade slike u medicinskoj dijagnostici.